Güvenli Uyku için Faydalı Bebek Ürünleri

Güvenli Uyku için Faydalı Bebek Ürünleri

Annelerin korkulu rüyası uyku esnasında bebeğini kaybetmektir. Her yıl onlarca bebek yanlış yatırılma ya da uykuda pozisyon değiştirme nedeniyle boğularak hayatını kaybediyor. Bu  gerçeği bilen anneler sürekli gece uyanarak bebeğini kontrol etmek durumunda kalıyor. Tabii bu durum da annenin uyku kalitesini düşürdüğü için gün boyu yorgun olmasına neden oluyor. Halbuki kullanılacak birkaç basit ürünle bebeğinizi daha güvenle uyuturken kendiniz de huzurlu olabilirsiniz.

Boğulma önleyici yastık modelleri bebeklerin yüzüstü pozisyonda güvenle uyuyabilmesi için özel olarak tasarlanmıştır. Hava akışını sağlayan özel delikli yapıları ve nefes alabilen kumaşları sayesinde bebeklerinizin daha güvenli bir şekilde uyumasına imkan sağlar. Nasıl mı? Yüz üstü pozisyonda yatan bebeğiniz uyku esnasında başını ağzı ve burnu yastığa gelecek şekilde bile geçirdiğinde kolaylıkla nefes alabilir. Doğumdan itibaren kullanabileceğiniz bu yastıklar bebeğinizin en güvenli uyku arkadaşı olabilir.

Yan yatış yastıkları henüz vücudunu hareket ettiremeyecek kadar küçük olan bebeklerin sağlıklı uyku pozisyonunu korumaları için tasarlanmıştır. Bebeğinizin kollarını ve bacaklarını hareket ettirmesine de imkan sağlayan bu özel yastıklar sayesinde bebeğiniz hem rahat hem de güvenli bir uyku çekecek.  

Nadir de olsa bebeklerin battaniyeye dolanarak hayatını tehlikeye attığı vakalar da olmuştur. Bu gibi durumların önüne geçmek isteyen ebeveynler için uyku tulumları ideal bir tercih olabilir. Ayrıca uyku tulumları geceleri sıcaklıkları düşen odalarda bebeğinizin vücut ısısını korumasına da destek olur.

Bebeğinizin güven içerisinde uyumasına destek olacak  güvenli uyku ürünlerimize kategorimizden detaylı şekilde inceleyip satış noktalarımızdan sahip olabilirsiniz. 

Diğer Makaleler