Emzirme yastığı nasıl kullanılır?

Emzirme yastığı nasıl kullanılır?

Annelik dönemi ile başlayan emzirme maratonu hem çok keyifli hem de yıpratıcı bir dönemdir. Bebeğinizle muhteşem bağınızın kurulduğu emzirme saatlerinde hem bebek hem de kendiniz için doğru emzirme pozisyonunu bulmanız gereklidir. Bebeğini emzirmek için genellikle öne doğru eğilmek durumunda kalan anneler emzirme işlemi bitene kadar boyun ve sırt ağrılarına hatta uzun vadede postür bozukluklarıyla karşı karşıya kalırlar. Bu noktada emzirme yastıkları  hem annelerin bu problemlerini ortadan kaldırmak hem de bebeğin daha rahat emmesini sağlamak amacıyla tasarlanan harika ürünlerden biri. Birçok farklı model ve formda tasarlanan emzirme minderlerinin en yaygın kullanılanı hilal şeklinde olanıdır. Bu yastıklar yumuşak u-şekli ile bebeğinizi desteklemek için rahat bir ortam sunarken, sizin için bebeğinizi emzirirken ergonomik olarak doğru bir pozisyon almanızı sağlar. 

⦁ Bu yastıkları kullanırken ilk önce yastığın açık tarafı arkaya bakacak şekilde yastık bele geçirilir.
⦁ Yastığın düzgünce yerleştiğinden emin olduktan sonra bebeğinizi emzirme yastığı üzerine alarak kolunuzla başının altını destekleyebilirsiniz.
⦁ Emzirme yastığı bebeği yükselteceği için eğilmeye gerek kalmadan bebeğinizi emzirebilir böylelikle oluşacak ağrılarınızın önüne geçebilirsiniz.
⦁ Bu yastıklar üzerinde emzirilen bebekler uykuya da daha kolay dalacağından emzirme saatlerinin en büyük destekleyicisidir. O zaman emzirme minderi ile bebekler uykuya anneler istirahate☺
⦁ Hilal şeklindeki emzirme yastıklarının yanı sıra yine emzirme için tasarlanmış mini emzirme yastıkları çantada çok yer kaplamaması sebebiyle özellikle seyahatler için idealdir. 

Hem bebeğiniz hem de sizin konforunuz için tasarladığımız Emzirme ve Destek Minderi modelimizi kategorimizden detaylı şekilde inceleyip satış noktalarımızdan sahip olabilirsiniz.

Diğer Makaleler