Emzirme sütyeni tercihinde nelere dikkat edilmeli?

Emzirme sütyeni tercihinde nelere dikkat edilmeli?

Hamilelik dönemi ile birlikte hayatımıza yeni eşyalar girmeye başlıyor. Bunlardan biri de emzirme sütyeni. Emziren annelerin bir numaralı eşyalarından olan bu sütyenler emzirme döneminden önce de kullanılmaya başlanıyor. Hamilelik dönemiyle birlikte başlayan değişim ile birlikte normal zamanda kullandığımız sütyenleri kullanmak istemeyebilirsiniz. Zira büyüyen vücut ölçüleriniz nedeniyle eski sütyenlerinizin lastikleri artık sizi sıkabilir ve cildinizi tahriş edebilir. Bebeğinizi kucağınıza aldıktan sonraki süreçte de emzirme işlemini daha pratik bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olacak bu sütyenleri alışveriş listenizin en başına yazmanızda fayda var. Peki bu sütyenleri seçerken nelere dikkat etmeliyiz? 

Bu sütyenleri alırken öncelikle kumaş türüne dikkat etmeniz gerekiyor. Unutmayın sizin konforunuz bebeğinizin de konforu demek. Bu noktada pamuklu ama esnek çamaşırlara yönelmeniz faydalı olacaktır. 

Yeni doğan bebekler sık sık acıkır. Acıktıklarında ise ağlayarak bunu size bildirirler. Bir tarafta açlık ile ağlayan bir bebeğiniz varken zaman kaybetmeniz bebeğinizi daha da huzursuz edebilir. O yüzden pratik ve hızlıca açılabilen bir sütyen tercih etmeniz gerekli. Tek elle açılabilir akıllı klipslere sahip olan emzirme sütyenleri ideal tercih olacaktır. 

Annelik, büyüyen göğüsler ve dayanılmaz sırt ağrıları… Sırt ağrılarının önüne geçmek için büyüyen göğüslerinizi kolaylıkla taşıyabilecek kalın askılı ve göğsünüzü tam destekleyen sütyenler tercih etmelisiniz. 

Çoklu kancaları olan sütyenler satın almanız sürekli değişen vücut ölçülerinizle baş ederken bedeninizle kolaylıkla uyum sağlayacak, sürekli yeni sütyen alma gereksiniminizi de ortadan kaldıracaktır.

Bu dönemde kendinizi eski alışkanlıklarınıza yakın hissetmek isterseniz de yumuşak renklerde dantel ile şıklaştırılmış ama konforu klispler sayesinde aynı olan dantelli emzirme sütyenlerini de tercih edebilirsiniz.

Hem hamilelik hem de emzirme döneminizi daha konforlu geçirmenizi sağlayacak olan Emzirme Sütyeni modelimizi kategorimizden detaylı şekilde inceleyip satış noktalarımızdan sahip olabilirsiniz.

Diğer Makaleler