Diş Kaşıyıcı Olarak Kullanılan Önlükler Faydalı Mıdır?

Diş Kaşıyıcı Olarak Kullanılan Önlükler Faydalı Mıdır?

Minik bebeğinizin artık büyüdüğünün ilk habercisi damaklarından size göz kırpan minik inci taneledir. Çok heyecanlı olduğu kadar çok zorlu olan bu süreçte bebeğiniz eline aldığı her şeyi ağzına götürmek isteyecektir. Kaşınan damakları yüzünden huzursuz olan bebeğinizin damaklarını kolayca kaşıyabilmesi için pek çok diş kaşıyıcı ürün bulunuyor. Ancak bebeğiniz bu ürünlere siz vermediğiniz sürece ulaşamaz. Ek gıda dönemiyle paralel giden diş çıkarma döneminde, kullanacağınız diş kaşıma özelliği bulunan önlükler çok büyük destekçiniz olabilir. 

Bu önlüklerin ucundaki tırtıklı yapı sayesinde bebeğiniz için diş kaşıyıcı aramanıza gerek kalmaz. Dişleri kaşındığı esnada kolaylıkla önlüğü ağzına götürerek diş etlerini kolaylıkla rahatlatabilir.

Diş kaşıyıcı önlükler, diş kaşıyıcılara göre daha yumuşak yapıda olduğu için bebeğinizin diş etlerine zarar vermez. 

Yıkanabilir özellikleri ile diş kaşıyıcı önlükler aynı zamanda sterillerdir. Beslenme esnasında kirlenen önlükleri yıkayıp sonrasında bebeğinize tekrar takabilirsiniz. 

Pamuk ve havlu kumaş kullanılarak üretildikleri için diş çıkarma döneminde yoğun bir şekilde görülen ağız salgısını emerek üzerinin ıslanmasını da engeller. 

Diş çıkarma döneminde bebeğinize destek olacak  Diş Kaşıyıcılı Fular Önlük modelimizi   kategorimizden detaylı şekilde inceleyip satış noktalarımızdan sahip olabilirsiniz. 

Diğer Makaleler