Emzirme Sütyeni Kullanmaya Ne Zaman Başlanmalı?

Emzirme Sütyeni Kullanmaya Ne Zaman Başlanmalı?

Hamilelik ile birlikte yepyeni bir macera başlıyor. Ruhsal değişimler aile bireylerine, fiziksel değişimler ise gardıroplara yansıyor. Bir yandan artan kilolarınızla mücadele ederken bir yandan eski kıyafetlere sığabilmenin mücadelesini vermeye başlıyorsunuz. Bunun geçici bir  dönem olduğunu ve doğumdan sonra  doğru bir beslenme programıyla aldığınız kiloları kolaylıkla verebileceğinizi unutmayın. Ama şimdilik sadece doğacak bebeğinize odaklanın ve hamileliğinizi en konforlu şekilde nasıl geçirebilirsiniz, onu düşünün.

Hamilelikle birlikte süt bezlerinin dolarak bebeğiniz için hazırlık yapmaya başlamasıyla birlikte göğüslerde büyüme gözükür. Tıpkı kıyafetleriniz gibi normal zamanlarda kullandığınız sütyenleriniz de artık size dar gelmeye başlar. Büyüyen ve hassaslaşan göğüsleriyle mücadele etmeye başlayan anne adaylarının bir kısmı evdeyken sütyen giymek istemezler ancak bu doğru değildir. Zira hamilelik döneminde göğüslerde meydana gelen deformasyonların geri dönüşü pek mümkün değildir. Bu dönemde sütyen giymemek yerine hem konforlu bir hamilelik dönemi geçirmenizde yardımcı olacak hem de göğüslerinizdeki deformasyonu en aza indirecek olan emzirme sütyeni modellerine şimdiden gardırobunuzda yer açın. 

Her ne  kadar adı emzirme sütyeni olsa da bu sütyenler hamilelik dönemi için de en ideal hamile iç giyim parçalarıdır. Pamuklu kumaştan üretilen ve esnek yapıları ile hamilelikte konforu en üst seviyeye taşıyan bu sütyenler ile gebelik dönemi daha rahat geçer. Üstelik hamileliğin ilerleyen dönemlerinde göğüslerinizin daha da büyüyeceğini düşünerek bir iki beden daha büyük emzirme sütyeni alırsanız, defalarca alışveriş yapma derdinden de kurtulmuş olursunuz. Kolay açılıp kapatılan bu sütyenlere sahip olmak için doğumu beklememek konforlu bir hamilelik için de faydalı olacaktır. 

Hamilelik döneminden itibaren kullanabileceğiniz emzirme sütyeni modelimizi  kategorimizden detaylı şekilde inceleyip satış noktalarımızdan sahip olabilirsiniz. 

Diğer Makaleler